0
0

9 روش کوچ برای ارتقا کسب و کار شما

887 بازدید
9 روش کوچ برای ارتقا کسب و کار شما

با کوچ کسب و کار ، مشاغل خود را ارتقا دهید!

9 روش کوچ برای ارتقا کسب و کار شما: بیشتر صاحبان مشاغل کوچک سرمایه خود را با بودجه کمی شروع می کنند و از برنامه ریزی تا بازاریابی را خود بدست می گیرند. اگر همه این ها را بلد باشید اشکالی ندارد اما احتمالاً از زیر و بم داشتن کسب و کار موفق مطلع نیستید و وقتی شرایط سخت می شود، به اشکالات کار پی خواهید برد. این همان جایی است که بیزینس کوچ می تواند به شما کمک کند.

به طور کلی، بیزینس کوچ کمک می کند تا نقاط قوت و ضعف را در کسب و کارتان شناسایی کنید و در یافتن راه حل ها و غلبه بر مشکلات واقعی آماده باشید. بیزینس کوچ شما را درراه رسیدن به اهدافتان راهنمایی و حمایت میکند. بیزینس کوچ نه تنها نکات مسلط، به استراتژی های بیزینس است بلکه علم مدیریت هم می داند.

او کمک می کند ضمن ایجاد اعتماد به نفس بر باورهای محدود خود  هم غلبه کنید. کوچ ها خدمات متفاوتی ارائه می دهند اما به طور کلی، از صحبت کردن، سوالات و راهنمایی، تمرینات و چک لیست ها استفاده می کنند. بیزینس کوچ اقداماتی که  از قبل تعیین شده رابا شما چک می کند تا اقدام گرایی را تجربه کنید.یک جا نمانید و درجا نزنید.

9 روش کوچ برای ارتقا کسب و کار شما 

9 روش کوچ برای ارتقا کسب و کار شما

اگر با خود صادق باشید می توانید کوچ خود باشید اما دلایلی وجود دارد که استخدام یک کوچ تأثیر زیادی در مشاغل شما دارد:9 روش کوچ برای ارتقا کسب و کار شما - وبسایت پویا مهری

  1. شناخت مسائل موجود در کسب و کار: وجود یک فرد بیرونی می تواند به شما کمک کند تا بفهمید مشکل کجاست.
  2. ایجاد اعتماد به نفس: کاهش اعتماد به نفس در مشاغل کوچیک شایع است. بیزینس کوچ می تواند به شما کمک کند نقاط قوت خود را ببینید، آن را تقویت کنید تا باور شما به خود و تجارتتان بیشتر شود.
  3. به چالش کشیدن تفکرات: صاحب یک بیزینس فردی با باورهای خود کار می کند. این باورها می توانند او را عقب نگه دارند و باعث پسرفت او شوند.بیزینس  کوچ می تواند تفکرات را به چالش بکشد تا بتوانید گزینه های بیشتری را ببینید و به موفقیت های کمی که نتیجه باورهای مخرب است بسنده نکنید.
  4. گسترش ذهن و تجارت: اغلب صاحبان کسب و کار قادرند فراتر از تصورات خود رشد کنند. بیزینس کوچ به شما کمک کند تا تصویر بزرگتری را ببینید و اهداف بزرگتری تعیین کنید.
  5. رهایی بخشی: حس می کنید در کارتان گرفتار شده اید؟ بیزینس کوچ می تواند به شما کمک کند بفهمید گیر کار کجاست و دوباره با انگیزه و هیجان به جلو پیش روید.
  6. کمک به اولویت بندی وظایف و اهداف: اگر در کارتان همه کاره اید احتمالاً غرق در انبوهی از وظایف اید. اصطلاحا در جنگل کسب و کار خود هستید.بیزینس کوچ کمک می کند تا با شناسایی کارهای مهم بر آنها تمرکز کنید و به شما استراتژی های مدیریت زمان می دهد.
  7. مسئولیت پذیری: افراد از دیگران حرف شنوی بیشتری دارند تا آن که خود به تنهایی آن را انجام دهند. بیزینس کوچ انتظار دارد با تعیین اقدامات به انجام آن پایبند باشید وگرنه شما را بازخواست می کند.
  8. کمک به خلق ایده و مهار آن: بیزینس کوچ های مهارتی دارند که باعث می شوند ایده های جدیدی بیابید یا ایده های قدیمی را اصلاح شود. آنها همچنین به شما کمک می کنند ایده ها را مهار کنید ، بنابراین می فهمید کدام را پیگیری و اولویت بندی کنید.
  9. گوشی شنوا برای شنیدن ایده ها و دادن بازخورد: اگر ایده ای در سر دارید یا می خواهید از کارتان بازخورد بگیرید، بیزینس کوچ گزینه خوبی برای شنیدن و دادن نظر است.

9 روش کوچ برای ارتقا کسب و کار شما 

از کجا بفهمیم به کوچ کسب و کار نیاز داریم؟

صاحبان مشاغل حتی اگر باتجربه باشند می توانند از کوچینگ بهره مند شوند چرا که در مواقع حساس استفاده از کوچینگ باعث موفقیتی بزرگ می شود که در غیر اینصورت بدست نمی آید. در اینجا چند نشانه وجود دارد که نشان می دهد به بیزینس کوچ نیاز دارید:

  • حس می کنید گیر افتاده اید. اگر تلاش های لازم را در داشتن کسب و کار خانگی موفق را پشت سر گذاشته اید اما نتیجه نگرفته اید، کوچ کسب و کار کمک می کند ببینید اشکال کار کجاست.
  • برنامه ای ندارید و چیزی به ذهنتان نمی رسد. مشاغل کوچک پیچیدگی های زیادی دارد و دانستن بدانید هر روز چه کاری باید انجام شود ساده نیست. کوچ به شما کمک می کند تا برنامه و اقدامات روزانه را بدانید.
  • اضطراب دارید. اگر خسته اید یا از کسب وکارتان دلسرد شده اید، ممکن است دچار اضطراب شوید. بیزینس کوچ کمک می کند با اولویت بندی وظایف بفهمید باید چه کارهایی را حذف کنید یا به دیگران واگذار کنید.
  • 4- مسئولیت کارها را بر عهده نمی گیرید. اگر کارهای خود را به اتمام نمی رسانید یا به اهدافتان نمی رسید، ممکن است به دلیل عدم پیگیری باشد. سخت است به دیگری بگویید که به جای عمل به تعهداتتان، خوابیده اید یا پشت هم سریال تماشا کرده اید.
  • می خواهید دانش یا مهارت خود را توسعه دهید. با رونق بیزینس تان می خواهید براساس آموخته هایتان پیشرفت کنید. برای مثال، شاید اصول اولیه اینستاگرام را بدانید اما حالا می خواهید بازاریابی را در آن حداکثر کنید. کوچ کمک می کند مهارت هایی مانند رهبری یا مذاکره با مشتری را یاد بگیرید.

9 روش کوچ برای ارتقا کسب و کار شما 

برای مطالعه 4 راهکار موفقیت مشاغل محلی کلیک نمایید

9 روش کوچ برای ارتقا کسب و کار شما 

چند نکته برای یافتن یک کوچ کسب و کار با کیفیت
  • آیا بیزینس کوچ شما گوش می دهد و سوال می پرسد؟ اگر فقط می خواهید به شما بگویند چه کار کنید، کتاب بخرید یا در یک دوره شرکت کنید. بیزینس کوچ بر اساس نیازها و اهداف شما یک برنامه شخصی ارائه می دهد. برای این کار، بیزینس کوچ باید به شما گوش دهد و سوالاتی بپرسد تا راجع به شما به شناخت برسد.
  • آیا بیزینس کوچ شما تجربه ای دارد؟آیا تا به حال بیزینس برای خود داشته است؟ گرچه بیزینس کوچینگ، عمومی است اما ممکن است به موارد خاصی مانند بهره وری یا بازاریابی نیاز داشته باشید. فرقی ندارد یک بیزینس کوچ را انتخاب می کنید یا یک کوچ عمومی، مهم این است که کوچ تجربه کار در زمینه لازم را داشته باشد.
  • آیا بیزینس کوچ شما را به چالش می کشد؟ قرار نیست کوچ همیشه خوب و بخشنده باشد. بهترین کوچ ها شما را به چالش می کشند خصوصاً اگر اقداماتتان را انجام نمی دهید. البته باید با کوچ احساس راحتی کنید.
  • آیا بیزینس کوچ ،استراتژی یا برنامه ای برای رسیدن به اهدافتان ارائه می دهد؟ اکثر کوچ ها با روش هایی، شما را به سمتی که می خواهید در کسب و کارتان بروید راهنمایی می کنند. این کار درمان نیست! بلکه کوچینگ است که در آن باید یک برنامه یا نقشه راهی برای موفقیت ارائه شود.
  • آیا مراجعی برای انتخاب کوچ وجود دارد؟ بهترین راه برای پیدا کردن کوچ به خصوص بیزینس کوچینگ مراجعه به افرادی است که می شناسید و به آنها اعتماد دارید. اگر از طریق دیگری کوچ پیدا کردید، با یک مرجع معتبر ( کلیک کنید ) تماس بگیرید تا درباره کوچ اطلاعاتی کسب کنید.

9 روش کوچ برای ارتقا کسب و کار شما 

با دوستان خود به اشتراک بگذارید
https://pouyamehri.ir/?p=17238
اشتراک گذاری:
برچسب ها:

نظرات

1 نظر در مورد 9 روش کوچ برای ارتقا کسب و کار شما

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

  1. بازتاب: انواع مربی گری از دیدگاه هرمینیا ایبارا - تیم تخصصی کسب و کار پویا